Ontmoeting met Carmen Osorio: Ik ben geen dramamoeder

Ontmoeting met Carmen Osorio: Ik ben geen dramamoeder

Carmen Osorio staat achter een van de meest succesvolle accounts in de gemeenschap van jonge moeders op Instagram: nosoyunadramama . Ze is moeder van vijf kinderen; vier op aarde en één in de hemel. Hun oudste is negen en ze dalen in leeftijd totdat ze Aurora bereiken, hun ‘regenboogbaby’, die al een jaar oud is en die nu de saus en de vreugde van het huis is, ook in dagen van opsluiting.

Het succes van deze 36-jarige Asturische vrouw ligt in haar grote empathie, haar vreugde, haar overvloedige optimisme en energie, haar vermogen om de goede kant van het leven te zien en haar manier om dat te vertellen, zo waarheidsgetrouw en dichtbij.

En Carmen's volgelingen zien in haar veel meer dan een verhaal waarin ze meer te weten kunnen komen over het dagelijkse leven van een jonge, moderne moeder, omdat ze... een vriend vinden.

Ik ben geen drama

1.- In deze dagen van opsluiting is het vermogen om je aan te passen, om te weten hoe je dingen moet aanpassen als ze misgaan, iets essentieels om vooruit te komen, net als voor alles in het leven. Je hebt een erkend vermogen om de goede kant van het leven te zien. Waar komt zo’n positief karakter vandaan? Is het geboren of gemaakt?

Ik zou je niet kunnen vertellen of je geboren wordt of een optimist wordt. Dat ben ik altijd geweest, dus ik weet niet of het een resultaat is van leren, of het mij is gegeven door mijn omgeving thuis, of dat het iets aangeboren is. Maar ik ben er duidelijk van dat er altijd ongewenste dingen in het leven zullen gebeuren, of niet zoals we wilden, dat is onvermijdelijk. Als je ervan uitgaat dat deze dingen zullen gebeuren, dan is de gezondste houding ten opzichte van het slechte, het accepteren en verder gaan, en als het goede komt... Geniet er met volle teugen van!

2.- Groot gezin, tegenwoordig veel tijd met de kinderen thuis; 4 jongens en een wervelwind van een meisje, die het middelpunt van het feest is en haar batterij volledig opgeladen heeft. Wat is de sleutel om de situatie onder controle te krijgen en je zenuwen niet te verliezen?

Het moet kinderen duidelijk zijn dat zij aan hun verplichtingen moeten voldoen; wat huiswerk, schoolwerk, maar ik denk dat het belangrijk is om flexibel te zijn.

Door de quarantaine zitten we midden in de verhuizing naar een nieuw huis waar we ons tegenwoordig zouden hebben gevestigd. Daarom besteden we het bij mijn ouders, waar gelukkig een tuin is waar de kinderen spelen.

Als dit mij een maand geleden was opgevallen in het appartement waar we woonden, zou ik niet hebben geaarzeld om een ​​van de kamers te nemen en deze aan deze omstandigheden aan te passen.

Mijn kinderen sporten veel, voetballen veel en verbranden veel energie. Het zou ingewikkeld zijn geweest om ze zonder dat te laten, dus door meubels te verwijderen en de ruimte te organiseren, zou ik ze in een kamer hebben laten spelen. Iets wat in een andere situatie ondenkbaar is.

Het is duidelijk dat we routines moeten handhaven, maar we moeten over een grotere flexibiliteit beschikken dan voorheen.

Carmen Osorio

3.- Het lijkt erop dat we deze weken allemaal gek zijn geworden van koken. Sociale netwerken zijn getuigen van dit fenomeen. Kook jij thuis? Durf jij het als gezin allemaal samen te doen?

De waarheid is dat we thuis niet graag koken (lacht). We koken omdat we moeten eten, meestal doe ik het, soms doet mijn man het, maar we hebben onszelf nog steeds niet allemaal samen zien koken. verre van dat.

Tegenwoordig heb ik het geluk dat mijn ouders koken; mijn vader of mijn moeder. Het helpt mij enorm, aangezien ik 's ochtends, als alle kinderen thuis zijn en voor de ouderen moet zorgen met hun huiswerk of hun spelletjes, en voor de kleine die in een ander tempo gaat, nauwelijks tijd over.

4.- Wat zou jouw ideale tafel zijn?

Het is gecompliceerd. Er kunnen heel verschillende omstandigheden zijn waardoor we kunnen genieten van zeer smakelijke tafels; het diner met z'n tweetjes, de picknick met de kinderen, de tafel met gasten thuis…. Het is moeilijk om te kiezen.

Wat wel duidelijk is, is dat mijn leven momenteel allemaal rond de familietafel draait! Dat is ook een mooie tafel.

5.- Waar let je op bij het kiezen van serviesgoed?

Ik ben een klassiek persoon voor bijna alles. Veel mensen associëren klassiek met sierlijk, maar dat is niet mijn geval; Ik ben klassiek maar eenvoudig.

Het overkomt mij met alles, zelfs bij het kiezen van de namen van mijn kinderen, hun kleding of de mijne. Met hetzelfde servies, ik hou van de klassieke lijn maar zonder al te veel versieringen. Ik hou van het simpele, het simpele.

Carmen Osorio Ik ben geen dramama

Het kiezen van het gerecht dat Carmen Osorio vertegenwoordigt is niet moeilijk. Als Carmen een van onze serviesgoed zou zijn, zou het Saisons Denim van ASA Selection zijn. Klassiek servies en modern servies tegelijk, dat zich onderscheidt als de meest veelzijdige van onze collecties. Saisons Denim servies is servies met een scala aan blauwtinten waardoor het zich perfect aan verschillende soorten omstandigheden en omgevingen kan aanpassen en een harmonieus geheel kan vormen.


Ouder bericht Meest recente bericht

laat een reactie achter