Kennismaken met Natalia Zubizarreta

Kennismaken met Natalia Zubizarreta

Ondanks haar jeugd heeft Natalia Zubizarreta succes geboekt in een beroep waarin ze zich als een vis in het water voelt: dat van ‘huizen creëren zodat mensen gelukkiger zijn’, zoals ze zelf zegt.

Vijf jaar geleden opende ze haar eigen studio in Bilbao, in korte tijd nam ze twee mensen aan en nu geeft ze leiding aan een team van zeven personen waar ze trots op is en waar ze alleen maar goede dingen over te zeggen heeft.

Maar dit meisje uit “Las Arenas”, wier moeder en grootmoeder Argentijns zijn, is haar hele leven verbonden met kunst en creativiteit.

1.- Hoe is het allemaal begonnen?

Sinds ik klein was, had ik een passie voor decoratie. Misschien heeft het feit dat mijn grootmoeder reclamemaker was er iets mee te maken, omdat ik altijd de creatieve impuls aan de oppervlakte heb gehad en toen ze me dat toestonden, heb ik mezelf ertoe aangezet deel te nemen enthousiast, zoals bij de eerste verbouwing van ons huis of bij mijn eerste baan als jonge vrouw in een decoratiewinkel….

Ik begon met Schone Kunsten, een carrière die ik combineerde met studies interieurontwerp, maar uiteindelijk concentreerde ik me op dat laatste, wat altijd mijn ware roeping is geweest.

2.- Wat is de sleutel tot het succes van uw interieurontwerpstudio?

Ik ben erg trots op mijn team. Ik heb alleen maar goede woorden voor ze, ze steken hart en ziel in hun werk, we hebben plezier in wat we doen en we verdedigen vooral waarden als eerlijkheid, nederigheid, ethiek en kunnen luisteren.

Wij werken verrast. 90% van onze klanten geeft ons de sleutels en vraagt ​​ons niet eens welke tegel we gaan plaatsen. We hebben ze het huis volledig aangekleed gegeven, zelfs sommige met eten in de koelkast, en ze waren allemaal een groot succes; Ze hebben geen enkele vaas veranderd. Dit is voor ons een geschenk.

Onze stijl is eenvoudig, eerlijk, we proberen ons altijd aan te passen aan de klant. Al mijn projecten hebben een lijn die ze identificeert, maar tegelijkertijd ben ik een kameleon: ik kan een heel erg modern of heel minimalistisch huis maken en een heel klassiek of heel sierlijk huis.

En dan is er nog de passie. Mijn passie voor wat ik doe is zodanig dat ik op persoonlijk vlak veel heb opgeofferd, hoewel ik het ook niet als iets negatiefs ervaar, omdat ik me altijd voldaan heb gevoeld.

Natalia Zubizarreta interieurontwerp

3.- Een project dat jou heeft gemarkeerd?

Het eerste jaar in mijn studio kreeg ik de kans om deel te nemen aan een fantastisch project. Een bouwer uit Bilbao bouwde een huis op Ibiza dat een bekende voetballer kocht en ik werd uiteindelijk zijn interieurontwerper.

Hij gaf mij veel vrijheid om in te grijpen en ik kon een spectaculair huis maken dat op de cover van een tijdschrift stond en breed werd verspreid in de media. Deze klus bleek een goede opsteker, al snel had ik bij een ander huis een cover van EL MUEBLE en daarna kwamen er nog meer.

4.- Hoe kies jij de gerechten in je outfits?

Zoals ik al zei, werken we verrast en hoewel klanten weten dat ze details zullen vinden die we achterlaten om hun huis aan te kleden, kunnen ze zich niet voorstellen dat ze zelfs het serviesgoed zullen vinden... en wanneer ze de tafel ontdekken gezet, ze raken het aan en het is een van die elementen die ze het meest waarderen om in huis te hebben: serviesgoed aangepast aan jouw persoonlijke stijl.

Serviesgoed is een stuk dat in elk project anders is, bij sommige is het rustieker, bij andere is het moderner, maar het is altijd een verlengstuk van het project omdat het van de klant is.

Serviesgoed is voor in huis, zoals die oorbel of dat juweel dat hem laat glanzen en de look van een bruid compleet maakt.

Natalia Zubizarreta

5.- Vertel ons over Tacha, ze wordt beroemd, weet je dat?

Tacha is een harige engel, een genot voor een hond en perfect om te poseren. De fotograaf uit El Mueble is verliefd op haar, ze hebben al heel wat fotosessies van haar gemaakt; Nu moet hij binnenkort in een ander project verschijnen.

Tacha is absoluut zen, hij luistert naar onze instructies en gehoorzaamt met een ongelooflijke rust. Het heeft die nobele, aristocratische uitstraling dat het er altijd goed uitziet, waar je het ook neerzet. In de studio is ze er nog één, iedereen is dol op haar en ze heeft zelfs haar eigen Instagram-profiel.

natalia zubizarreta

6.- Tot slot: hoe gaat u om met de opsluiting?

Voor mij was het de kans om te stoppen, ik zat in een wervelwind. Ik kan niet uitleggen hoe, maar sinds ik voor mezelf begon, had ik elke dag meer werk dan de vorige. Ik wist dat ik het tempo moest stoppen, maar er moest een pandemie komen om deze centrifuge waarbij ik betrokken was, te stoppen.

In ieder geval erken ik dat ik ben gestopt om de projecten die ik in uitvoering heb nog meer te ‘verwennen’ en ervan te genieten zonder de druk te voelen van de tijd die altijd boven ons hoofd opdoemt. Op professioneel vlak heb ik er dus meer dan ooit van genoten. We hebben veel problemen en het hele team werkt op afstand, maar nu zijn we creatiever en dromeriger dan ooit.

Mijn passie voor wat ik doe is zodanig dat ik op persoonlijk vlak veel heb opgeofferd, hoewel ik het ook niet als iets negatiefs heb ervaren, omdat ik me altijd voldaan heb gevoeld.

Op persoonlijk vlak is het een fase van grote zelfkennis en verbinding met mezelf. Ik was bang om aan eenzaamheid te lijden, om me gevangen te voelen, maar ik heb ontdekt dat ik van mijn huis houd, dat ik een goede kok ben en dat ik weet hoe ik moet stoppen. Tegelijkertijd denk ik dat ik heb ontdekt wat ik echt wil en waar ik om geef, en wat niet. Ik heb ook beseft hoe gelukkig ik ben met het leven dat ik heb.

Natalia Zubizarreta interieurontwerp en decoratie

Als Natalia een van onze gerechten zou zijn, zou het “Natuurlijk Bruin” zijn. Een kameleonachtig servies dat aansluit bij de stijl en wensen van het diner. Perfect voor het serveren van een pizza of tiramisu, als sterrenservies bij een Mexicaans diner of als ideale optie voor een warme kersttafel met kandelaars of kaarsen.

natuurlijke bruine oogst natuurlijke dudson


Ouder bericht Meest recente bericht

laat een reactie achter